Contact

Contact Z Tattoo

Zsa Zsa Mattsson
Owner/Editor in chief

Phone +45 40455410

Please send photographic material to:

Falkoner Alle 124 st. tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
Contact: info@ztattoo.dk
Advertising: advertising@ztattoo.dk

Philosophy

Z Tattoo är ett exklusivt och progressivt tatueringsmagasin som fokuserar på att presentera de duktigaste tatuerarna från Skandinavien. Det utkommer sex gånger per i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Tidningen utgår från tatueringskonstens värld och tillhörande image. Tatueringar hittas överallt i Skandinavien och syns på förebilder inom mode, media och musik. Att vara tatuerad är idag en statussymbol och det ses som en exklusiv kroppslig konstform. Z Tattoo är mer synlig i butikerna och skiljer sig från mängden av tatueringsmagasin på grund av sitt fokus på mode och konst.

Z Tattoos visuella identitet har utarbetats av Mediefabrikken, ett dotterbolag till en av landets främsta tidningar, Dagbladet Information. Mediefabrikken har specialiserat sig på magasin- och bokdesign samt vunnit flera designpriser.

Z Tattoo har fingret på pulsen och berättar om både etablerade och undergroundkonstnärer, nya fenomen, tattoo fusion och nya talanger. Som en fast avdelning har vi också ett band som presenterar sina tatueringar. I ett annat fast inslag kommer Z Tattoo i varje nummer ha en artikel om tatuerandets historia från Skandinavien, skriven av den kända danska journalisten och fotografen, Jon Nordstrøm.

Med Z Tattoo vill vi höja standarden för tatueringstidningar i modern tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Opload dit billede hvis du kunne tænke dig at medvirke

Upload billed 1